28. 3. Soňa

Zítra: Taťána
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Výsledky Tříkrálové sbírky 2016

Výsledky Tříkrálové sbírky 2016



Vážená paní starostko, vážený pane starosto,                                              

 

dovolte mi vyslovit srdečné poděkovaní za odhodlání zapojit Vaši obec/městys/město do Tříkrálové sbírky 2016. Velmi děkuji za Vaši nesmírnou pomoc a vstřícnost. Nejvíce Vám děkuji za organizaci a realizaci Tříkrálové sbírky 2016 u Vás ve městě či obci popřípadě za hledání a koordinaci koledníků.

 

Děkuji všem dárcům a lidem Vaší obce/městyse/města, kteří byli ochotni a laskaví přispět svým finančním darem na pomoc potřebným lidem. Děkuji všem Vašim koledníkům, díky nimž se podařilo tuto sbírku uspořádat. Jsem si plně vědom, že bez Vaší pomoci a pomoci koledníků bychom toto nikdy nedokázali. Těmito společnými silami se podařilo vykoledovatna Znojemsku celkovou částku: 1 955 496,- Kč.  Mnohokrát Vám děkuji!!

Podrobné výsledky jednotlivých obcí/městysů/měst a jednotlivých tříkrálových skupinek, které se zapojily do Tříkrálové sbírky 2016, přikládám v příloze tohoto e-mailu  a jsou veřejně vyvěšeny na našich webových stránkách: http://znojmo.charita.cz/aktualne/. Zde také naleznete záměry použití finančních prostředků Tříkrálové sbírky: http://znojmo.charita.cz/trikralova-sbirka/2016/zamery-na-rok-2016/

 Tímto Vás chci poprosit, abyste výsledek Vaší obce/městyse/města veřejně vyhlásili a poděkovali jménem Oblastní charity Znojmo Vašim občanům za pomoc potřebným. Výsledky a poděkování je také možno umístit na nějakou obecní nástěnku. Děkuji Vám za velmi vstřícnou a milou spolupráci a pomoc, velmi si toho všeho vážím!!

 S hlubokou vděčností a se srdečným pozdravem

 

Mgr. Ludvík Mihola

koordinátor Tříkrálové sbírky 2016

 

Oblastní charita Znojmo

Dolní Česká 1

669 02 Znojmo

tel.:     +420 515 220 768

mobil: +420 736 529 392

 

dobrovolnici.znojmo@charita.cz

www.znojmo.charita.cz

Výsledky Tříkrálové sbírky 2016.pdf


Česky Deutsch

Stránky zdarma

Vytvořte si vlastní webové stránky zdarma na doméně www.miroslavske-kninice.cz

Registrujte se zde

Miroslavské Knínice

Geoportál

Návštěvnost stránek

233426